Perfekt Lashes Team

Ismerj meg minket

A Perfekt Lashes márka 2018-ban született meg az Egyesült Királyságban. Szakmabeliek által tesztelt és fejlesztett szépségipari termékek online áruháza. Létrejöttét elsőként az a piacon tapasztalható jelenség motiválta, hogy irreálisan magas árak párosulnak gyenge minőséggel. Termékeink nem csak a kezdő, a haladó, de a profi szempillastylistok igényeit is teljes mértékben kielégítik.

Évek óta kutatjuk folyamatosan, hogy mik azok a legapróbb dolgok, kialakításbeli részletek, amik hiányt jelentenek a piacon, illetve mivel nyújthatunk többet és magasabb minőségben ügyfeleinknek. Szempilláinkat a pontos design, csomagolás, fém ragasztócsík és könnyű kezelhetőség jellemzi. Mindezek mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megkönnyítsük a szempillastylistok munkáját, mint például ahogy a ragasztócsík méretarányos szélessége tekintetében tettük, amiért tálcáink esetében nem vesznek kárba a ragasztócsík legszélén lévő pillák sem. Matt, visszaverődés-mentes szempillapaletta elsőként nálunk vált elérhetővé Magyarországon, ahogy a fém hátuljú szempilla ragasztócsík, a méretarányos ragasztócsík és az Inner Artist kollekciónk mágnes nélküli, 100%-ban újrahasznosítható csomagolása is. Szempillawebshop mobilalkalmazásunk iOS és Android rendszerekre a legelső a világon!

Bátran állíthatjuk, hogy innovációink forradalmian újak Magyarországon, sok esetben Európa- és világszerte is, ezzel fejlesztve és ötletet adva a magyar és nemzetközi szempillapiacnak, amely cégünk létrejötte óta rohamosan fejlődik. 
A magyar-angol tulajdonban lévő Perfekt Lashes márka világszintű színvonalat képvisel, mi pedig igyekszünk ehhez méltóan kielégíteni, sőt felülmúlni felhasználóink igényeit.

Köszönjük mindazoknak, akik minket választanak.

X