3B1D6C56-5FF7-4EE0-806E-C87EE9FBA81F

PREMADE és PROMADE közötti különbség

Az utóbbi idôben többen is megkerestetek egy általatok tisztázatlan témával kapcsolatban, amirôl mindenhol teljesen mást lehet olvasni, és mindenki magáénak érzi az igazságot, sokszor helytelenül.

A gyártóinkkal, szempilla webshop tulajdonosokkal összedugtuk a fejünket, hogy teljes, egyértelmû fényt derítsünk erre a témára, és tisztába tegyük a sokatokban forgó, ezzel kapcsolatos kérdéseket.

Na de mi is a PREMADE és PROMADE közötti különbség?

Ha csupán a nevet is nézzük, találunk egy angol nyelvben használatos nagy különbséget: PREmade (elôkészített) PROmade (professzionálisan készített).
De vajon ez belemélyülve a témába mit is takar pontosan?

A PREMADE szempilla fanok, gyári körülmények között készülnek, gépek segítségével,  akár ragasztóval vagy hôvel összeillesztve, a szempilla fanokat egy fém rúdon kialakítva kerülnek a sütôbe az ív megformálásához -> majd ezeket a szempillákat ragasztószalagra áttranszferálva tálcákban árulják. Gyári mérôeszközök, gépek segítségével egyforma széles, szimmetrikus fanok alakíthatóak ki. A blog poszt végén meg is osztok Veletek egy linket, hogyan is készülnek azok a PREMADE fanok.

A PROMADE fanok kézzel (+csipesz) készülnek gépi segítség nélkül, professzionális szempilla ragasztóval, ahogy egy kézi volume szett elkészítésénél egy szempilla stylist is készíti a fanokat. A Promade fanokat elôre kialakított ívû soros szempilla tálcákból (sima szempilla tálcák) készülnek, kézzel & csipesszel.

Éppen ezért a PROMADE szempilla fanok igen sokszor, mivel teljesen szabad kézzel készülnek, nem egyformák. Ezeket a gyártók ömlesztve árulják. Ezt nevezzük PROMADE szempilláknak.

Bárki elôre fanolhatna szempillákat akár magának is, de ez meghosszabbítja a folyamatot és a szempilla stylist munkaidejét. Hisz ne feledjük, elöre fanolt szempilláknál, ahogy a PROMADE hôvel illesztetteknél is, érdemes hosszabb ideig izolálni 😉 . Egyszerûbb tehát a szett elkészítésével egyidejûleg fanolni. Ti mit gondoltok errôl?

Ha szeretnétek még hasonló témákat, LIKE-oljátok a blog posztot és osszátok meg szempilla stylist ismerôseitekkel.

PROMADE fanok hogyan készülnek? VIDEO: https://youtu.be/8oajYiKffis

Gazsák Szabina írása

 

X