20861f_70f81bd8f07043f9b582d3bb150a0a78~mv2

Család és Business

Vannak, akik azt mondják elvesztettem a fejem, és vannak, akik zseninek tartanak, hogy egy 3,5 éves kislány mellett – aki csak heti 2-szer megy oviba – hogy is bírok vezetni 2 Webshopot, fejleszteni a Perfekt Lashes brandet, támogatni a szuper tehetséges PL Ambassadorokat és ezek mellett még a vendégeimre is jut idôm…

Nos a válasz pofon egyszerû, véresen komoly idôbeosztás a titkom.
… de ha valami dôl, akkor minden más is, beleértve engem is 🙃.

A Perfekt Lashes márkát kicsivel több, mint 3 éve fejlesztem, és igen, a lányom 4 hónapos korától fogva.

Merje nekem valaki azt mondani, hogy gyerek mellett nem lehet dolgozni… Az én véleményem az, hogy minden akarat és eltökéltség kérdése. Persze nem szabad kihagynom azt a rengeteg álmatlan éjszakát, lemondott baráti összejöveteleket és napi bô 14-16 órás munkát. De ha van moriváció, akkor nincs kifogás.

Szerencsés vagyok, hogy egy olyan férjem van, aki a 10 órás munkaideje után hazatérve mosolyogva veszi át Aidát és mindenben támogat. Nélküle semmiképp sem sikerülhetett volna az, ahova ez a márka fejlôdött és amilyen színvonalat nyújt.

Minden egyes termékben szívem lelkem és verejtékem ott lapul. Nem azért hoztam létre, mert az ego-m kívánta, hanem azért hogy a tanulóimnak, és Nektek, olvasóknak a legjobbat tudjam nyújtani, megfizethetô áron, hogy a Ti munkáitokat segítsem egy megbizható, kimagasló termékcsaláddal.

A Perfekt Lashes-nál nincsenek kamu jelmondatok, és frappáns marketingfogások.

A Webshopunkban azt kapsz, amit látsz: minôség, fenntarthatóság, csajos dizájnba öltöztetve.

Folytatás hamarosan…

X